Over mij

 Al jong was ik gek op dieren en opgegroeid met honden in huis. Na een studie paraveterinair dierenartsassistente en daarna een studie pedagogisch medewerker ben ik in de kinderopvang gerold. Daar altijd met plezier in gewerkt.
Nu was het tijd om mijn passie te gaan volgen en eind 2021 ben ik met veel enthousiasme begonnen met de opleiding hondentrimmen.
Na veel stage lopen en leer uren ben ik nu vol trots eigenaar van het diploma hondentrimmer en mijn eigen hondentrimsalon aan huis. 
Bij mij in de salon staat het welzijn van de hond voorop. Voor mij is het een uitdaging om honden die het spannend vinden zo ontspannen als mogelijk te trimmen. Luisteren naar de signalen van de hond en daarop inspelen. Waar nodig toch even door doen om vervolgens wel fijn af te sluiten.
Ook vind ik het erg belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de baasjes en samen te werken aan een plan van aanpak. Daarbij sta ik ook altijd open voor een vriendelijke kritische noot. Een open communicatie is erg belangrijk.

'Een blije baas en hond uitzwaaien zijn steeds weer geluksmomentjes'